Podcast om tverrfaglig samarbeid på Roald Amundsen vgs

Temabasert undervisning, elevaktivisering og dybdelæring Hvilke muligheter for tverrfaglig samarbeid finnes i videregående skole? Hør podcast og få et innblikk i hvordan dette er gjennomført på Vg1 dette skoleåret.

I denne episoden møter du Ludvig Mortensvik Kristoffersen, Hanne Gabrielsen Eide og Jostein Vae ved Roald Amundsen i samtale med Kjersti Løken Ødegaard fra Senter for livslang læring.  Ludvig, Hanne og Jostein forteller om organisering av tverrfaglig samarbeid på vg1 studieforberedende, gjennom temaperioder knyttet til de tre tverrfaglige temaene i overordnet del i læreplanen. Vi får også høre deres tanker om elev- og lærerrollen i et fellesfaglig og utforskende samarbeid.

Lenke til podcast

Om Sell-podden

SELL utvikler og leverer kurs/ studier som kan kombineres med jobb, og hvor det benyttes effektive læringsmetoder. Voksenpedagogiske prinsipper ligger alltid til grunn for tilbudene vi utvikler. For mer informasjon se: sell.no

Dersom du vil vite mer om hvordan skolen jobber med tverrfaglighet så er det bare å ta kontakt med oss.

Klikk for stort bilde Helene Kristiansen