Oppmøteplan uke 6

Vi fortsetter med å ha 1/3 av elevene inne om gangen, og rulleringsplan for uke 6 ser slik ut. Når elevene ikke er på skolen har de digital undervisning hjemmefra.

Oppmøteplan uke 6
Dag Trinn til stede på skolen Kommentar
Mandag 8. februar Vg1ST og 1IDA
Tirsdag 9. februar Vg1ST og 1IDA Ved programfagsgrupper med to trinn i gruppa har Vg1 undervisning på skolen med lærer, Vg2/3 følger digitalt hjemmefra.
Onsdag 10. februar Vg3ST og 3IDA Ved programfagsgrupper med to trinn i gruppa har Vg2 undervisning på skolen med lærer, Vg3 har skidag. Noen programfag har fagdag på skolen, faglærer gir direkte beskjed på Teams
Torsdag 11. februar Vg2ST og 2IDA Ved programfagsgrupper med to trinn i gruppa har Vg2 undervisning på skolen med lærer, Vg3 følger digitalt hjemmefra. Noen programfag har fagdag på skolen, faglærer gir direkte beskjed på Teams
Fredag 12. februar Vg3ST og 3IDA Ved programfagsgrupper med to trinn i gruppa har Vg3 undervisning på skolen med lærer, Vg2 følger digitalt hjemmefra.