Det skjer mye spennende på Roald Amundsen i høst!

Fagfornyelsen trer i kraft på Roald Amundsen! Og det merkes i klasserommet....og i gangene...og i auditoriet...og utendørs....og i filmstudio...og over alt ellers på skolen.

Busstreik 20.09.20

Det er busstreik og ingen busser i Oslo og tidligere Akershus kjører. Vi oppfordrer alle elever til å bruke sykkel, gå eller bli kjørt/kjøre selv for å komme seg på skolen så lenge streiken varer. For elever som bor i nærheten av hverandre oppfordrer vi til samkjøring.

Informasjon om timeplan

Slik gjør du for å få nødvendig informasjon i påvente av foresatt tilgang til Visma InSchool.

Foresatt tilgang i Visma InSchool er utsatt

Når feilen er rettet vil vi legge ut beskjed

Aktivere Viken bruker

Har du ikke fått SMS fa Viken fylkeskommune for å aktivere vikenbruker?

Presentasjon fra informasjonsmøte 17.august

Takk for oppmøte på mandagens informasjonsmøte

Rådgiverne på skolen er klare til å ta i mot dere!

Vi har gledet oss til å møte nye og "gamle" elever.  Kom gjerne innom for en prat!

Avtale om utlån av lærebøker

Må signeres av elev og foresatte (under 18 år) før lærebøker kan deles ut

Hva gjør jeg dersom jeg føler meg syk?

Informasjon til elever om covid-19 og smittevern

Alle elever i Vg2 og Vg3 må aktivere Viken-bruker

Dere har fått en SMS fra Viken om dette i ferien. Sørg for at dette er gjort før skolestart slik at du får nødvendige tilganger.