Fremmedspråk på Roald Amundsen

På Roald Amundsen har vi et bredt spekter av språk å velge mellom. I lærernes fagkrets finnes språkene fransk, spansk, tysk og russisk.

Oppmøteplan uke 5

Kommuneoverlegen har besluttet at skolene i Nordre Follo kan åpne igjen på rødt nivå fra 3.februar. Vi vet at det er viktig for elever å være på skolen i ett visst omfang, både sosialt og faglig. Når helsemyndighetene sier det er tilrådelig at 1/3 av elevene er tilstede på skolen av gangen stoler vi på at det er riktig, og gleder oss til å få elever på skolen igjen. Vi fortsetter med å ha 1/3 av elevene inne om gangen, og rulleringsplan for uke 5 ser slik ut. Når elevene ikke er på skolen har de digital undervisning hjemmefra.

Søke skoleplass til høsten?

Alle elever i Viken kan søke på alle de fylkeskommunale videregående skolene i Viken. For skoleåret 2021/2022 skal inntaket til Vg1 følge en nærskoleordning.

Ta eksamen som privatist

Har du behov for å ta opp fag, eller ta eksamen i et fag du ikke har fra før? Da kan du melde deg opp som privatist.

Full nedstenging av skolen — digital undervisning tom. 31. januar 2021

Skolen stenges som følge av Nordre Follo kommunes hastevedtak om full nedstenging av kommunen.

Opptak fra Åpen Skole

Opptakene til webinarene er aktive. Se gjennom og ta kontakt dersom det er noe du lurer på.

Informasjon til foreldre i Vg3

Foreldre i Vg3 har nå mottatt informasjonsbrev på e-post om ting som berører dette trinnet fremover. Oppdater oss gjerne med dine kontaktdata dersom du er foresatt i Vg3 og ikke har mottatt e-posten fra oss.

Oppmøteplan uke 3

Som tidligere vil ett trinn være på skolen av gangen. Elever som ikke er på skolen har digital undervisning hjemmefra.

Skole og korona – hvem avgjør om skolen skal stenge?

– Viken fylkeskommune som skoleeier har ikke myndighet til å stenge en skole. Den beslutningsmyndigheten ligger til lokal helsemyndighet og ikke til fylkeskommunen eller den enkelte skole.

Informasjon om hva som skjer på Roald Amundsen vgs

Foreldre i Vg1 har nå mottatt informasjonsbrev på epost om ting som rører seg på skolen. Vi mangler epostadresser til en rekke foreldre og oppfordrer alle til oppdatere oss med kontaktinformasjon.