Spennende bokprosjekt på Roald Amundsen

2STC skal være med å avgjøre vinneren av Ungdommens kritikerpris 2021.

Oppmøteplan uke 48

Vi fortsetter med rødt nivå i uke 48. Som tidligere vil ett trinn være fysisk på skolen av gangen. Elever som ikke er på skolen har digital undervisning hjemmefra.

En person på Roald Amundsen vgs er bekreftet covid-smittet

Helsemyndighetene tar kontakt med personens nærkontakter.

Vinneren av beste avis!

Stemmene er talt opp, juryen er over seg av begeistring over hva elevene har prestert! Avisen pRAt med elevene Simon, Kaja, Eskil og Anine gikk av med den gjeve vandrepokalen for beste avis.  GRATULERER!

Kåring av beste avis

Temaet er demokrati og medborgerskap, formatet er avis. Finalen er i morgen klokken 12.

Husk å søke om stipend

Søk innen 15. november hvis du vil ha stipend fra Lånekassen for høstsemesteret 2020.

En person på Roald Amundsen vgs har bekreftet covid-smitte

Helsemyndighetene tar kontakt med personens nærkontakter. Personen har vært i karantene i en uke, så det er ingen nærkontakter ved skolen.

Krav om legeerklæring fjernes ut skoleåret 2020/2021

Den midlertidige forskriften om fravær er videreført ut skoleåret 2020/2021. Praksis som ble etablert første gang da forskriften ble vedtatt, opprettholdes. Shutterstock

Skjema for samtykke for foresatte til elever over 18 år

Skjemaet må sendes inn til skolen i god tid før eleven fyller 18 år. Hvis ikke vil tilgangen i VIS fjernes automatisk via synkronisering mot det sentrale folkeregisteret (DSF).

Nå er skoleruta for 2021 til 2023 vedtatt

Fylkestinget i Viken har vedtatt skoleruta for skolene i Viken for de to neste skoleårene.  Se de nye skolerutene for 2021 til 2023.